2009-12-07 13:03:30• hírek • Ferenczi Noémi

Szilveszteri előadás

Hétfőn megkezdődött a jegyek árusítása az idei szilveszteri műsorra. Idén a Csárdáskirálynő című örökzöld operettel búcsúztatják az óévet a Harag György Társulat tagjai.

A Csárdáskirálynő bemutatójára december 30-án kerül sor, ezt követően pedig december 31-én, majd január 2-án és 3-án tekintheti meg a híres operettet a nagyérdemű. Az első két előadásra 70, míg a két második, januári előadásokra 60 lejért lehet jegyet váltani. Mind a négy előadásra már megvásárolhatók a jegyek a színház jegyirodájában.

Stier Péter igazgató a Szatmár.ro-nak elmondta, hétfőn, vagyis a jegyárusítás első napján már a jegyek több mint felét eladták a december 31-dikei előadásra, ezért igyekeznie kell annak aki még szeretne jegyet váltani a szilveszteri műsorra.

A darab próbái körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdődtek a filharmónia zenekarával közösen, mivel a darabot élőzenei kísérettel fogják játszani.

Keresztes Attila társulatigazgató, a Csárdáskirálynő rendezője korábban úgy nyilatkozott, ez a darab az idei évad legnagyobb projektje. „Ez az az operett amit előbb-utóbb minden vidéki városban el kell játszani, hiszen színházi kultúránk öröksége. Bár „csupán" egy operett, a maga műfajában remekműről van szó, amiről azt is elmondhatjuk, hogy egy igazi „monarchikum". Hordozza azt a fajta nosztalgiát, amiről azt hisszük, hogy az volt a szép világ. Minden benne van aminek egy operettben benne kell lennie, közben pedig a halálfélelemről szól"- magyarázta a rendező.


A Csárdáskirálynővel bucsúztatják az évet a társulat tagjai
A Csárdáskirálynővel búcsúztatják az évet a társulat tagjai


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: